Kuva-yi Milliye Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı; ilkeli, erdemli, ahlaklı, milli ve manevi değerleri bilen saygın bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları doğrultusunda, eleştirel ve analitik düşünebilen, okumayı ve araştırmayı seven; kendini sürekli yenileyen, geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen öğrenciler yetiştirmeyi ön planda tutarak Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağdaş bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:
2016-2017: Yıldız Kızlar Hentbol Takımı Türkiye Üçüncülüğü
2017-2018: Alanya Ramazan Demirci Hentbol Açık Alan Turnuvasında, Hentbol Küçük Erkek Takımı Türkiye Birinciliği
2017-2018: Okul Sporları Yıldız Erkek Hentbol Takımı Ordu´da yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncülüğü
2018-2019: Yıldız Erkek Futbol Takımı Mamak İkinciliği

Saatler: 08:50 - 15:30
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 312 390 30 10

WEB - https://kuvayimilliyeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GENERAL ZEKİ DOĞAN MAH. İMAM ALİM SULTAN CAD. KUVAYI MİLLİYE ORTAOKULU SİTESİ A BLOK NO 35A MAMAK / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 297 Numaralı Otobüs Hattının son durağı okulumuzun tam önündedir. Ayrıca Natoyolundan geçen tüm Otobüs ve Minibüs hatları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 5 km İlçe Merkezine 2 km uzaklıktayız