Çanakkale Geçilmez!

20.03.2024 465

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birisi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı okulumuzda bir dizi etkinlikle kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen törenemiz saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından "Çanakkale" temalı oratoryoyu ve birbirinden güzel şiirleri dinledik. Müzik Öğretmenimiz Fatma Arzuman yönetiminde okul korosunun seslendirdiği şarkıları dinledik. Kutlama programını hazırlayan Matematik Öğretmeni Aynur Çakıroğlu'na, Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Yücel 'e ve programda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.Bu emsalsiz destanı yaratan başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

20-03-202420-03-2024

Adres:
GENERAL ZEKİ DOĞAN MAH. İMAM ALİM SULTAN CAD. KUVAYI MİLLİYE ORTAOKULU SİTESİ A BLOK NO 35A MAMAK / ANKARA